Hundfrisörkurs planeras till september/oktober och det finns lediga platser kvar!

5

Om yrket     Kurserna     Våra tidigare elever

Ett svar

  1. Hej!
    Jag blev rekommenderad er av min chef som gått utbildning hos er och är väldigt nöjd. Jag såg att ni har lediga platser till i höst och chansar lite och ser om jag kanske skulle kunna börja redan nu till hösten. Jag hade igentligen tänkt leta utbildning nästa år mest pga att jag trodde att alla redan var fulla men det vore jättespännande om det skulle fungera redan nu.
    Jag heter Catrin Färm, är snart 24 år och bor i Oxelösund strax utanför Nyköping. Jag har en storpudel tik som heter Luna på 2,5 år som jag klipper själv. Jag ställde ut henne endel tills för ett år sedan men nu har hon en lite enklare vardagsfrisyr. Jag bor själv och tillbringar mycket tid med Luna och tränar rallylydnad med henne. Jag tycker även om att vara ute på landet hos min syster och koppla av och hjälpa henne med sina djur. Jag har i snart 3 år jobbat på ett hundcenter med hunddagis, rehab och trim. Jag blev tidigt intresserad av trimmet och när jag fick börja hjälpa till där insåg jag hur kul jag tyckte att det var! Jag fick senare hjälpa till lite mer på egen hand och fick några enkla kunder att arbeta själv med. Jag har klippt/trimmat b.l.a pudlar, pumi, border terrier, tax, tollare och bichon frise.
    Anledningen till att jag vill utbilda mig är att jag drömmer om att starta eget i framtiden men det skulle också vara väldigt roligt att kunna hjälpa min chef mer självständigt med sina kunder.

    Mvh Catrin Färm 072-554 91 91

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *