Vill du Köpa en valp?

Besök min Facebook för det senaste om valpar

Kennel Belgross

Varför Lowchen?

Efter att ha tillbringat 25 år med att föda upp Belgisk vallhund, Tervueren och Malinois breddade jag mitt intresse för hundar och uppmärksammade en ny ras. Jag kom i kontakt med lowchen för redan 20 år sedan. Ända sedan dess har jag rekommenderat rasen till vänner som letar efter “en liten hund” och har hela tiden vetat att jag förr eller senare skulle skaffa mig en egen Lowchen.

Efter en hel del sökande och väntande fick jag chansen att köpa den underbara tiken Cossu’s Kelly Monaco, från Norge. Men saken är den att med Lowchen är det väldigt svårt att stanna vid en. När du har en, vill du ha en till.

Väntan på nästa Lowchen-tik var lång, men till slut korsade Kelly’s halvsyster Cossu’s Maggie Grace min tröskel tillsammans med min tredje Lowchen, hanen Wanted The Commander. Han “bara råkade” följa med när jag åkte till Norge för att plocka upp Grace…

Det är mycket spännande att utforska en ny ras som är så annorlunda från vad jag upplevt i så många år innan. Lowchen är fantastiska hundar att leva med. Jag är mycket imponerad av hur klubbar och uppfödare arbetar tillsammans för rasen och jag är så tacksam för all hjälp jag fått som nybörjare.

Tack Jari och Dennis! Er hjälp och ert stöd betyder väldigt mycket för mig!

 

”Everyone needs a lowchen, some just don’t know it yet”

Kontakta mig

Telefon: 0702504672

Besök min Facebook för det senaste om valpar och kurser